Hvordan bli en god 10Her

Okei. Det er Mandag. Skolen har startert opp igjen. Vi har ingen grunn til å ikke blogge. Så jeg blogger. Igjen.

Det er bare jentene som har blogget hittil, og det er egentlig fordi vi ikke har begynt med bloggtimeplanen vår enda! Vi er ganske organiserte, skjønner dere. Noen andre kan sikkert forklare senere hvordan timeplanen fungerer, for akkurat nå tenkte jeg bare at jeg skulle gi dere et lite lynkurs i "hvordan bli en god 10Her"


1: Om du ikke eier selvironi, eller evnen til å leke mongolid, kommer du aldri til å bli en god 10Her. En stor del av tiden vi bruker sammen i klassen, går med på å løpe rundt, skrike, slå oss selv på brystet og sikle mens vi sier ord som "WeUuUuwÆæÆ"


2: Humør. For å passe inn i 10H må du være blid! Du må smile stort, snakke høy, le masse, og for all del ikke ta deg nær av alle de tusen sarkastiske kommentarene du får i løpet av en dag. Ikke la medelevenes overdrevende ærlighet ødelegge det gode humøret ditt. Vi mener det bare godt.


3: Dette bildet trenger jeg ikke skrive noe på. Er du som Anders, er du den ultimate 10Her


4: Du må være glad i film og data. Vi prøver så hardt vi kan å få all undervisningen til å skje igjennom film og internett, så om du heller liker den tradisjonelle lærersnakkerogingenfølgermed typen for undervisning, passer du absolutt ikke inn i 10H. Såklart (desverre?) får vi det ikke alltid som vi vil, men vi jobber med saken.


5: Dette punktet strider vel egentlig litt med punkt nummer 2, men det må med. X antall av elevene i 10H lider av sykdommen humørsvinginger. Egentlig, er dette ikke så rart, ettersom klassen er ekstremt høylytt, sarkastisk og fyisk krevende å være en del av. Vi er jo tross alt mennesker vi også.

Ikke det at dere egentlig trenger denne informasjonen. Om dere ikke allerede er det, kommer dere heller aldri til å bli en del av 10H. Nye elever taes ikke imot med åpne armer :-)

-Eline Braaten

2 kommentarer

?

31.jan.2011 kl.20:45

sviT<33

Ellinor Therese Jacobsen

31.jan.2011 kl.22:10

dyrehagen....

Skriv en ny kommentar

Klasse 10H Kruseløkka u.s

16, Sarpsborg

Mia, Aurora, Edin, Sara, Knut Sigurd, Amna, Hans Christian, Nishi, Marius, Frida, Eline, Martin, Ermina, Shehriban, Marcus, Magnus, Anders.

Kategorier

Arkiv

hits